Nyheder 2011

29. november 2011

Til medlemmerne af Grundejerforeningen Birkhøjen. Da vores leverandør (igennem mange år) af snerydning / grusning, har valgt at afbryde samarbejdet......læs mere her.

16. august 2011

Til medlemmerne af Grundejerforeningen Birkhøjen. Vi vender hermed endnu en gang tilbage med et gammelt, men desværre stadig relevant budskab. Grundejere, deres børn og gæster samt alle øvrige, som færdes på Birkhøjen opfordres på det kraftigste til at følge færdselsloven......læs mere her.

13. august 2011

Grundejerforeningen har nu opsat affaldsstativ ved den storelegeplads.

23. juni 2011

Sankt Hans bålet blev en halvvåd men ellers vellykket affære. Til trods for regnen, er det vist indtil flere år siden, at det er gået så hurtigt med antændelsen. Se billeder her.

19. juni 2011

Lige en up-date på årets højdepunkt; Sankt Hans bålet. Endnu få ledige pladser ved ringside, så tilmeld dig her. Der er chance for hæderligt vejr, men endnu ingen udsigt til en lokal heks. Undlad venligst at bringe mere brænde (affald) til bålet. Af hensyn til chancerne for optænding samt evt. dyrs velfærd planlægges en mindre ommøblering af bålet tirsdag aften kl. 19. Du er velkommen.

12. juni 2011

Opdaterede vedtægter for foreningen er nu godkendt af kommunen og kan ses her.

28. maj 2011

Sommeren står for døren. Kom med til grundejerforeningens Sankt Hans bål. Se invitationen her.

28. maj 2011

Der har været afholdt ekstraordinær generalforsamling. Læs referatet her.

15. maj 2011

Har du endnu ikke sat dit kontingent til betaling, kan det nås endnu. Se detaljerne ved at klikke her.

12. maj 2011

Boldbanen mellem Birkhøjen og Teglhøjen bliver brugt flittigt, hvilket jo er positivt. Dele af banen er imidlertid så slidt, at vi d.d. har forsøgt os med lidt vertikalskæring, topdressing, eftersåning og andet til faget hørende.Det betyder, at banen i det næste stykke tid er delvist afspærret. Alle opfordres derfor til at respektere det udførte arbejde og IKKE BEVÆGE SIG INDENFOR AFSPÆRRINGEN. Bring venligst budskabet videre til brugerne.

2. maj 2011

Det er igen blevet tid til at betale kontingent. Påmindelse kan ses ved at klikke her.

12. april 2011

Grundejerforeningen Birkhøjen indbyder til ekstraordinær generalforsamling......læs mere her.

8. april 2011

Der har været afholdt generalforsamling. Læs referatet her.

1. april 2011

Så har Dansweep været forbi og feje i bund. Vejrudsigten byder på sol og 19 grader, så der er en oplagt mulighed for at komme på rulleskøjter. God weekend !

22. februar 2011

Så er det inden længe, igen tid til generalforsamling. Se regnskab og budget samt indbydelsen, eller gå direkte til online tilmelding.

6. februar 2011

Til medlemmerne af Grundejerforeningen Birkhøjen og andre som færdes i området. Da sneen for nylig smeltede, kunne......læs mere her.

3. februar 2011

www.waoo.dk har udsendt tilbud vedr. fibernet på den lige side af Birkhøjen. Et tilsvarende er modtaget på den ulige side.

20. januar 2011

Fejebilen var forbi igår. Der er ikke fejet i bund, men bilen blev fyldt og der er kørt 8 tons grus bort. Da der stadig er en meget realistisk chance for mere vintervejr og dermed mere grus, gemmer vi den sidste fejning til det bliver rigtigt forår.

18. januar 2011

Den lille pause i vintervejret giver anledning til at få fjernet den betydelige mængde grus på Birkhøjen. Fejebilen kommer i morgen. Undlad helst at parkere på vejen i morgen.